Turizem Goričko

Vabljeni v občino Rogašovci

Vabljeni v občino Rogašovci

Še vedno ne veste, kje bi izkoristili turistični bon? Predlagamo vam, da nas obiščete v občini Rogašovci, ki leži v Krajinskem parku Goričko. Se sprašujete zakaj pa ravno Goričko? Zato, ker boste lahko uživali v sproščenem ali aktivnem dopustu, kakor pač se boste odločili.

Preberi več: Vabljeni v občino Rogašovci

Valentinov pohod 2020

Valentinov pohod 2020

Tudi letos vabljeni na Goričko, kjer se bomo skupaj povzpeli na najvišji hrib v Prekmurju.

Preberi več: Valentinov pohod 2020

Dnevi Goričke kulinarike 2019

Dnevi Goričke kulinarike 2019

Vsi ljubitelji okusne domače hrane, pripravljene iz lokalnih sestavin s pridihom današnjih dni, vabljeni na »Dneve Goričke kulinarike«, ki se bodo odvijali od 26. oktobra do 3. novembra 2019. Presenetite svoje najdražje ter jih povabite na posebno kulinarično doživetje v Gostišče Kuzmič pri Svetem Juriju na Goričkem, v Gostišče Ajda na Cankovo in v Okrepčevalnico Rak na Gornje Slaveče.

Gostišče Kuzmič pri Svetem Juriju na Goričkem - nudijo vse, kar pričakuje domači gost, turist ali popotnik. Od tradicionalnih jedi z lokalnimi sestavinami do mednarodnih specialitet.

Okrepčevalnica Rak na Gornjih Slavečih ponuja gostu hitro okrepčilo na poti. V letu 2018 so

Preberi več: Dnevi Goričke kulinarike 2019

14. Grajski bazar - Grad na Goričkem

14. Grajski bazar - Grad na Goričkem

Obiskovalcem gradu bo v soboto, 12. oktobra, na več kot 20 stojnicah na voljo bogata ponudba izdelkov domače obrti in dejavnosti imetnikov kolektivne blagovne znamke Krajinski park Goričko. Sejemsko dogajanje bo dopolnila kulinarična ponudba.  Od gradu do Doživljajskega parka Vulkanija bo obiskovalce vozil Olijev turistični vlakec. Na zgornjem grajskem dvorišču vabljeni na ustvarjalne delavnice.

Preberi več: 14. Grajski bazar - Grad na Goričkem

Lokalna trgovina v TiC Goričko, Sveti Jurij

Lokalna trgovina v TiC Goričko, Sveti Jurij
V sklopu Zavoda za turizem, kulturo in promocijo Goričko, Sveti Jurij že nekaj let deluje tudi trgovina z lokalnimi izdelki. Tako lahko v TiCu, ki ima prostore na naslovu Sveti Jurij 15b, najdete različne izdelke, ki so bili proizvedeni oz. narejeni v naši okolici.

Preberi več: Lokalna trgovina v TiC Goričko, Sveti Jurij

Povežite se z nami

Fb logo