Turizem Goričko

Dnevi Goričke kulinarike 2018

okusi goričkoVsi ljubitelji okusne domače hrane, pripravljene iz lokalnih sestavin s pridihom današnjih dni, vabljeni na »Dneve Goričke kulinarike«, ki se bodo odvijali od 27. aprila do 2. maja 2018. Presenetite svoje najdražje ter jih povabite na posebno kulinarično doživetje v Gostišče Kuzmič pri Svetem Juriju na Goričkem, v Gostišče Ajda na Cankovi in na izletniško kmetijo Kozelinovi v Gerlince.

Gostišče Kuzmič pri Svetem Juriju na Goričkem - nudijo vse, kar pričakuje domači gost, turist ali popotnik. Od tradicionalnih jedi z lokalnimi sestavinami do mednarodnih specialitet.

Gostišče Ajda na Cankovi - sodobna, a prijetna, prava prekmurska gostilna na prehodu iz ravninskega v gorički svet. V svoji kulinarični ponudbi ima lokalne, domače in mednarodne jedi, jedi iz krušne peči, pizze, ter veliko ponudbo rajonskih in mednarodnih vin.

Izletniška kmetija Kozelinovi v Gerlincih - pri družini Gomboc - Kozelinovih, najdete mir, prijazno postrežbo z izključno doma pridelanimi dobrotami, ki so sad pridnih rok. Izpod njihovih brajd se vam ponuja lep razgled na bližnjo in daljno okolico.

Namen omenjenih kulinaričnih dni je povezovanje lokalnih gostinskih ponudnikov in promocija domačih jedi. Lokalno, domače, okusno, moderno; to so temelji, na katerih so osnovani »Dnevi goričke kulinarike«

Dodatne informacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pri ponudnikih.

Povežite se z nami

Fb logo