Turizem Goričko

Obiščite nas v Zelenem raju!

Gostišče s prenočišči Kuzmič v Sv. Juriju v Prekmurju

- znani so predvsem kot zbirališče za ljubitelje dobre kuhinje. Poleg gostinske ponudbe nudijo tudi prenočišče v petih sobah, skupno 12 ležišč s tremi zvezdicami. Vse sobe so opremljene s kopalnico, tušem, WC-jem in televizijskim sprejemnikom. Možen je tudi brezplačni dostop do brezžičnega interneta. Vaša kolesa ter motorna kolesa lahko brezplačno parkirate v garažo.

Foto: Gostišče Kuzmič

Čebelji gradič v Serdici

- pod tem imenom se skriva ekološka turistična kmetija, ki stoji v čudoviti naravi krajinskega parka Goričko, odmaknjena od vrveža vsakdanjega sveta, s sodobno opremljenimi apartmaji s štirimi zvezdicami. Primerno za vse tiste, ki si želite počitka v neokrnjeni naravi, stran od prenatrpanih turističnih središč.

Foto: Čebelji gradič

 

Gostilna-pizerija-penzion Ajda

- kulinarična ponudba: domače in mednarodne jedi, jedi iz krušne peči, pizze. Velika ponudba rajonskih in mednarodnih vin. Sprejmejo lahko do 150 gostov v notranjem prostoru in do 150 gostov na terasi v poletnih časih. Oddajajo tudi prenočišča, nudijo namreč 7 dvoposteljnih sob.

Foto: Penzion Ajda

Turistična kmetija Ferencovi

- kmetija stoji na odličnem mestu sredi lastnega 6-hektarskega kompleksa (s sadovnjakom, travniki, njivami, gozdom ...) in ima otroško igrišče, zelenice za igre z žogo in dvojno teniško igrišče. Z doma pridelano in pripravljeno hrano in pijačo ter delno iz okolice vas Ferencovi razvajajo, če si privoščite krajši ali daljši oddih pri njih. Poudarek je predvsem na prekmurski kulinariki.  Ljubiteljem preteklih časov je na ogled kmečki muzej na prostem s starimi stroji in orodji, ki je delno prekrit s slamnato streho. Veliko pozornosti namenjajo vrednotam iz preteklosti, da bi ostale za prihodnost, zato vam lahko po želji in ob zadostnem številu gostov organizirajo prikaz tradicionalnega pokrivanja strehe s slamo, pletenja košar iz šibja, izdelovanja cvetja iz krep papirja ali pa vas napotijo do bližnjega lončarja, kjer se lahko preizkusite v ročnih spretnostih in oblikujete izdelek iz gline tudi sami.

Foto: pomurje.si

 

HOTELI V OKOLICI

Terme Vivat

Hotel Vivat****superior je sodoben hotel, ki gostom ponuja udobje za sproščujoč in aktiven oddih. V hotelu se nahaja 154 sob tipa dvoposteljnih, suite in prestige sob. Vse sobe so klimatizirane, LCD TV, telefon, Wi-fi, mini bar, sef, kopalnica s prho, wc-jem in sušilcem za lase.
V hotelu se nahaja glavna restavracija Vivat, ala carte restavracija Vita in zunanja terasa, salon tajskih masaž, konferenčne dvorane, lepotni estetski studio, fitnes center in zobozdravstvena ambulanta.
Hotel je povezan s termalnim kompleksom, kjer se na cca. 2.000 m2 nahajajo notranji in zunanji bazeni polnjeni z edinstveno zdravilno belo in črno termalno vodo, bazenske restavracije, wellness center Vivat in kozmetični ter frizerski salon. V celotnem hotelu je možna uporaba interneta.

1422867139 tmp Hotel Vivat-18 1-XL

 

 

 

 

 

 

 

 

Neokrnjena narava, prijazni ljudje in izvrstna kulinarika je le nekaj iztočnic, zaradi katerih vas vabimo, da nas obiščete na Goričkem. Bivate lahko v apartmajih ali sobah.

Cena v apartmajih že za 70€ za vikend - 4 članska družina ali 100€ nočitev z zajtrkom za 2 odrasla in 2 otroka do 12 let.

Več informacij: 041 673 263, 031 375 598

 

 

Povežite se z nami

Fb logo